Autoverzekeringen

Auto-verzekeringAutoverzekeringen vergelijken betekent kijken naar prijs én naar polisvoorwaarden. Is er een eigen risico? Welke waarde van de auto hanteert de verzekeraar? Vragen die belangrijk zijn bij het vergelijken van autoverzekeringen. Meer dan 100 aanbieders staan klaar om u van dienst te zijn met hun motor- of autoverzekering. Bij WE Verzekeren krijgt u een eerlijke vergelijking van autoverzekeringen én uitstekende service!

All-risk of WA autoverzekering?

Wat voor u de beste autoverzekering is, hangt onder andere af van de leeftijd en waarde van uw auto: is uw auto het nog waard om all-risk verzekerd te worden? De premie van een all-risk autoverzekering is immers hoger dan die van een WA-verzekering. Als u de kosten van eventuele schade zelf kunt dragen, dan is een WA-autoverzekering wellicht voldoende.

Twijfelt u? Bel 0186 – 576 977 voor een afspraak. Dan berekenen wij voor u de optimale dekking van uw autoverzekering.

Dáárom een autoverzekering via WE Verzekeren

  • Optimale dekking: WA, beperkte casco of all-risk
  • Laagste premie, gelet op eigen risico, voorwaarden én service
  • Gunstige no-claimkorting
  • Goede service bij schade
  • Uitstekende polisvoorwaarden
  • Tweede auto voordelig verzekerd
  • Gratis opzegservice van uw oude autoverzekering

Maak een afspraak op ons kantoor in Nieuw Beijerland. Makkelijk en altijd goed geregeld!

U kunt hier van de onderstaande verzekeringen online uw premie berekenen en indien u dat wenst direct uw verzekering afsluiten.

  • Wij benadrukken dat wij altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.Mocht u via onze site direct een financieel product afsluiten, bedenkt u dan, dat er in dat geval sprake is van bemiddeling op basis van execution only. Bij execution only bent u zelf aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de door u gemaakte keuzes en ingevoerde gegevens bij het afsluiten van het financieel product.

Ons advies: Neem contact met ons op!

 

Berekenen autoverzekering