Verzekeringscollectief Nieuw-Rustburg

Speciaal voor U als nieuwe bewoner van Nieuw-Rustburg heeft We-Verzekeren een verzekeringscollectief opgericht.

UW VOORDEEL ?

  •  Premievoordeel oplopend tot 30% op alle verzekeringen
  •  Naar eigen wens samen te stellen gericht op uw persoonlijke situatie
  •  Persoonlijk professioneel advies dichtbij huis
  •  Altijd een vast aanspreekpunt voor al uw vragen

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, ons advies is vrijblijvend.

rustburg

HET IS BIJNA ZO VER…

…… de oplevering van jullie nieuwe woning komt in zicht. een spannend vooruitzicht , leuk maar zeker ook druk. Er moet nog veel aan het nieuwe huis gedaan worden , de keuken , de badkamer , kamers aankleden , inrichten en alles wat er verder bij komt kijken. Natuurlijk moet de woning ook verzekerd worden met alles erin en omheen. Wonen in een andere wijk of zelfs woonplaats, extra meerwerk, zonnepanelen, garage, nieuwe inrichting, noem het maar op , alles in van invloed op hetgeen voor jullie de passende oplossing is.

LATEN WIJ NU JUIST DAAR VERSTAND VAN HEBBEN……

We-Verzekeren is een onafhankelijk adviesbedrijf voor verzekeren en hypotheken in de breedste zin van het woord. Wij werken voornamelijk binnen de Hoeksche Waard en zijn daar ook gevestigd , leveren advies en producten op maat, komen bij onze klant aan tafel wanneer gewenst of nodig en behandelen voor hen eventuele schade of problemen.

Voor het plan Nieuw-Rustburg hebben wij een interessante opzet gemaakt met een interessante korting welke het best omschreven kan worden als collectiviteitskorting die toch geheel aan te passen is naar uw persoonlijke situatie.

Graag willen wij, uiteraard geheel vrijblijvend, de best mogelijke opties voor jullie berekenen en offreren. Neem daarom contact met ons op en laat u informeren! KLIK HIER

we-verzekeren_web